- praxe v oboru gastronomie
- znalost diet výhodou – ne podmínkou
- schopnost týmové práce, organizační a řídící schopnosti
- zodpovědnost, spolehlivost
Šéfkuchař/ka pro stravovací provoz Nemocnice Břeclav
Požadavky
Náplň práce
- příprava jídel teplé a studené kuchyně
- spolupráce na tvorbě jídelních lístků
- zodpovědnost za chod kuchyně
- spolupráce se skladní – podklady pro objednávky
Nabízíme
- pouze ranní směny (po – pá 5:00 - 13:30)
- víkendy a svátky volno
- zázemí velké, stabilní české společnosti
- zvýhodněné stravování
- zaměstnanecké benefity
- jistota pravidelné mzdy 15. dne v měsíci
Břeclav
45000 Kč za měsíc
Nabídka je zařazena v kategoriích:
Nabídka zaměstnání v oboru SlužbyNabídka zaměstnání v oboru Ostatní
Nabídka zaměstnání v oboru Gastronomie a pohostinství
Nabídka je zařazena v regionech:
Nabídka zaměstnání v regionu BrnoKontakt
GTH catering a.s.
Kontaktní osoba:
Eva Mrkvová
Tel: 724 493 650 724 493 650
E-mail: zaslat email
Hledat práci v regionu:
Hledat práci v oboru:
- Administrativa
- Bankovnictví a finanční služby
- Brigády
- Ekonomika
- Informační technologie
- Logistika a doprava
- Management
- Marketing a media
- Obchod-prodej
- Řemeslo a umění
- Služby
- Stavebnictví a reality
- Strojírenství
- Technické profese
- Telekomunikace
- Výroba, průmysl a energetika
- Zdravotnictví a farmacie
- Ostatní
- Chemie a potravinářství
- Právní služby
- Vzdělávání, věda a vývoj
- Zemědělství, lesnictví a ekologie
- Personalistika a lidské zdroje
- Gastronomie a pohostinství
- Kvalita a kontrola jakosti
- Cestovní ruch a ubytování
- Elektrotechnické profese
- Manuální a dělnické profese
- Ostraha a bezpečnost
- Státní správa